Edities

2021

Gloyfest, het is begonnen met een leuk en impulsief idee om een middag gezellig met zijn alle te gaan feesten! Van half 3 tot half 11 op Zondag 24 Oktober 2021. Er hing op de Coppensdijk 3 in Vinkel een geweldiger sfeer in de lucht. Alles was in een maand geregeld en iedereen was opgetrommeld om te komen. Zangers als Jan Biggel en Gullie kwamen des tijds iedereen in beweging brengen, net zoals een aantal lokale Dj's uit Nuland. Wij als organisatie waren verrast op het feit dat ons feestje ( Gloryfest ) zo goed bevallen was door jullie, we wisten meteen dat er een 2e editie aan de pas moest gaan komen!


2022

Gloryfest 2022, dit was voor ons een editie waarbij we veel nieuwe dingen hebben ontdekt en daar uiteindelijk ook veel in hebben geleerd. Deze editie hadden we het anders aangepakt en des tijds ook een stukje meer tijd in gestoken. We gingen Gloryfest buiten op de wei organiseren en niet in de schuur. Zaterdag 16 Juli van 17:00 tot 01:00 uur stonden alle gras sprieten omhoog en de voetjes van de grond. Onze tweede editie is een leermoment geweest, maar ook een avond waar we gegroeid zijn. Een avond waar Barry Fest en The Allstarz langs kwamen en de Nulandse DJ's hun plaatjes draaiden is erg gezellig geworden. Al met al probeerde wij met de organisatie weer een editie neer te zetten waar iedereen kon genieten en raven.

2023

Zaterdag 11 Maart 2023 stond Gloryfest skuurfeest op de planning. De schuur was omgetoverd tot een waren feestzaal waar iedereen een heerlijk avondje kon gaan beleven! 100% uitverkocht beloofde alleen maar feest en dat was het ook zeker geworden! Grote artiesten, veel drank en een volle zaal waren uiteindelijk de prefecten ingrediënten voor dit geweldigen skuurfeest. Er is met zijn alle gefeest, geflaneerd, gestampt, gezongen en gesprongen! Deze dag gaan we nooit meer vergeten. Er is dit jaar flink uitgepakt en daar zijn we onze sponsoren ook heel dankbaar voor, want zonder hen was dit niet gelukt. Gloryfest skuurfeest 2023 is een waar succes geworden en daar zijn we trots op!